Hello Editsuite.com friends,

Due to tons of abuse, we now require that you request user access by sending us your Login, Name, Email Address, Phone Number, and Profession by submitting that info HERE.  I'll review your request and try to get back to you within the week.  You can't imagine how many folk want to trash forums with bogas advertising. 

Also, please help us gain enough Facebook "Likes" to have a custom Facebook URL!  

--Gary Lieberman

Hdw-m2000

4 replies [Last post]
Hiro Kuroda
User offline. Last seen 7 years 33 weeks ago. Offline
Joined: 26 Jul 2006

Please teach it about editing that I make M2000 collecting machine.

Firstly I did Sprit editing with DVW-A500 as collecting machine.
Specfile uses dvw500.
I was able to collect this normally.

I did it and did Sprit editing with collecting machine as M2000 likewise.
However, the same result was not provided.
Axicl emitted beep sound and did not move.

Editing is usually possible. However, it does not move when I make it Sprit editing.
The specfile edited it with dvw500.

Can such a phenomenon be caused?

John Henkel
John Henkel's picture
User offline. Last seen 5 years 13 weeks ago. Offline
Joined: 16 Jun 2005
Hiro, No need to apologoze! This is why I am here (and others). There are times when we just can't figure something out and it takes another to ask the obvious. I happens to us all. That error message means there is something about that edit that the Axial thinks it can't do with that recorder. If you break it up into 2 edits, perhaps, or something else all will be OK. Regards, John
Hiro Kuroda
User offline. Last seen 7 years 33 weeks ago. Offline
Joined: 26 Jul 2006
John Henkel A report becomes slow, and I'm sorry. I understood a cause. There was a message under screen so that you said. There was not accuracy, but it was a message. "It does not have a cash device". I am needless for a cash device. I did not understand a cause. Judging from a result, there was a problem in tape... Perhaps it is a problem of video-sync or audio-sync. The tape was edited in non-linear. I waste your time and am sorry. And thank you. Hiro
Hiro Kuroda
User offline. Last seen 7 years 33 weeks ago. Offline
Joined: 26 Jul 2006
[quote="John Henkel"]Hiro, Sorry for the late reply. I'm not sure if I understand your problem exactly. It's difficult with out being there in front of the Axial, but the beep tells me something. Something about the edit is incorrect. I know it was OK with the DVW -A500 and that is odd. Are you sure there was no message at the bottom of the Axial screen? You can also check the error logs (SYSTEM/MAINT/LOGS) for some indication, perhaps. Also, I believe that the M2000 decks can't record on DigiBeta tapes, only play them. Perhaps that is the probelm. Hope this help! -John[/quote] Thank you for a reply. I do not touch Axial now. I can confirm a symptom the day after tomorrow. I reply by an email after confirmation. I ask for advice again then. Thank you John.
John Henkel
John Henkel's picture
User offline. Last seen 5 years 13 weeks ago. Offline
Joined: 16 Jun 2005
Hiro, Sorry for the late reply. I'm not sure if I understand your problem exactly. It's difficult with out being there in front of the Axial, but the beep tells me something. Something about the edit is incorrect. I know it was OK with the DVW -A500 and that is odd. Are you sure there was no message at the bottom of the Axial screen? You can also check the error logs (SYSTEM/MAINT/LOGS) for some indication, perhaps. Also, I believe that the M2000 decks can't record on DigiBeta tapes, only play them. Perhaps that is the probelm. Hope this help! -John